Anasayfa Medya Blog Diş Teli İstemeyenler İçin Şeffaf Plak Tedavisi

Diş Teli İstemeyenler İçin Şeffaf Plak Tedavisi

Diş Teli İstemeyenler İçin Şeffaf Plak Tedavisi

Teknolojinin gelişimiyle beraber ortaya çıkan şeffaf plak tedavileri, klasik yöntemlere göre avantajları bulunan daha estetik bir ortodondik tedavi yöntemi olarak karşımıza çıkmaktadır. Hem erişkinlere hem de genç ve çocuklara uygulanabilen bu ortodontik tedavi, tel takmak istemeyen fakat diş görünümünden memnun olmayan kişiler için en ideal en estetik tedavi seçeneklerindendir.

Şeffaf Plak Tedavisi Nasıl Yapılır?

Bu tedavi yönteminde hastadan alınan ölçüler dijital ortama taşınır ve dişlerin hareket etmesi istenen pozisyona göre bir seri şeffaf plaklar üretilir. Plakların en önemli özelliği neredeyse tamamen görünmez olmasıdır. Sizden başka kimse şeffaf plak taktığınızı fark etmez.

Şeffaf plaklar ile tedavi geleneksel tel tedavilerine göre daha konforludur, ağız içinde herhangi bir tel veya metal parçası olmadığı için batma ve yara oluşma riski oldukça azalır. Yemek yerken çıkarıldığı için yemek sonrası normal diş temizliği yapılması mümkün olur. Kontrol sıklığı geleneksel tedavi yöntemlerine göre daha azdır, böylece uzaktan veya yurt dışından gelen hastalar için büyük avantaj sağlar.

Adana’da Şeffaf Plak Tedavisi Dentrum’da!

Adana Dentrum Diş Merkezi, alanında tecrübeli diş hekimleri ile ortodontik tedavilerinizi başarı ile yapmakta, ağız yapınıza en uygun şeffaf plaklar üreterek diş yapınızın düzeltilmesine katkı sağlamaktadır.

Sosyal Medyada Paylaş

Benzer Blog Yazıları
Sanal Doktor Görüşü