Anasayfa Medya Blog Hollywood Smile Nedir? Hollywood Yıldızlarının Gülüşüne Sahip Olmak İster Misiniz?

Hollywood Smile Nedir? Hollywood Yıldızlarının Gülüşüne Sahip Olmak İster Misiniz?

Hollywood Smile Nedir? Hollywood Yıldızlarının Gülüşüne Sahip Olmak İster Misiniz?

Herkes sağlıklı ve parlak dişlere, güzel ve etkileyici bir gülüşe sahip olmak ister. Sağlıklı ve estetik dişlere sahip olmak hepimizin özgüvenini ve yaşam kalitemizi arttırır. Hem iş hayatında hem de sosyal hayatta beğenilerin üzerimizde toplanmasını sağlar. Estetik diş hekimliğinin her geçen gün gelişmesi, artık etkileyici ve güzel gülüşleri yalnızca Hollywood yıldızlarının değil bizim de sahip olabileceğimiz bir mutluluk haline getirdi. Hollywood Smile veya Hollywood gülüşü olarak da adlandırılan bu uygulamaya dair merak edilenleri Adana’da estetik diş hekimliğinin öncüsü Dentrum Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, sizler için anlattı.  

Dişlerde meydana gelen şekil bozukluklarının, renk değişimlerinin, çenedeki simetri bozukluklarının, çürüklerin ve aşınmaların tedavisi hem ağız ve diş sağlığı hem de estetik açıdan büyük önem taşır. Günümüzde estetik diş hekimliği uygulamaları hakkındaki taleplerin büyük çoğunluğunu Hollywood Smile adı verilen gülüş tasarımı tedavileri oluşturuyor.

Dentrum Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, sahip olduğu teknoloji ve uzmanlık ile gülüş tasarımı ve Hollywood Smile dahil olmak üzere tüm estetik diş hekimliği uygulamalarını başarı ile gerçekleştirebilecek kapasiteye sahiptir. Gelin Hollywood Smile Gülüş Tasarımını birlikte inceleyelim.

Hollywood Smile Nedir?

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarının gülüşüne sahip olmak isteyen kişilerin yaptırdığı estetik diş hekimliği uygulamalarının toplamını ifade eden gülüş tasarımına Hollywood Smile adı verilir. Hollywood Smile kapsamında dişler, diş etleri ve dudaklar arasında kusursuz bir uyum sağlanır.

Gülüş Tasarımı Nedir?

Hem sağlık hem de estetik açısından dişlerinden ve gülüşünden memnun olmayan insanların sorunlarının tamamen giderilmesi işlemine gülüş tasarımı adı verilir. Tümüyle kişiye özgü şekilde planlanan gülüş tasarımı, multidisipliner bir çalışma gerektirir. Yalnızca beyaz dişlere sahip olmak estetik bir gülüş için yeterli değildir. Aynı zamanda dişlerin sağlıklı ve simetrik olması gerekir. Gülüş tasarımı sonrasında dişleriniz hem fonksiyonel hem de estetik olarak en ideal forma ulaşır. Adana Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Dentrum’un Gülüş Tasarımı hizmeti hakkında detaylı bilgi almak için tıklayabilirsiniz.

Hollywood Gülüşü Nedir?

Hollywood yıldızları ile özdeşleşen bu gülümseme doğal beyaz, kusursuz ve çekici dişleri ifade eder. Bununla birlikte diş etinin pozisyonu, ön dişlerin boyutu, dengi, üst dişler ve alt dudak arasındaki uyum Hollywood gülüşünün temel bileşenleridir. Hollywood gülüşünün dört ana unsuru vardır. Bunları sıralamamız gerekirse:

  • Gülüş esnasında dudakların simetrik biçimde açılabiliyor olması
  • Üst diş etinin ancak iki mm ölçüsünde görünmesi
  • Dudak genişliğinin, yüzün genişliğinin yarı ölçüsünde olması
  • Üst ve ön dişlerin düzgün olması…

Estetik Gülüş İçin Neler Yapılır?

Hollywood Smile Nasıl Yapılır?

Hollywood Smile gülüş tasarımı, birkaç farklı aşamada tamamlanan bir tedavidir. İlk olarak detaylı bir muayene yapılır ve hastanın gereksinim duyduğu operasyonlar tespit edilir. Halihazırda hastanın diş çürükleri veya diş eti hastalıkları varsa ilk olarak bunlar tedavi edilir. Ardından dişlerdeki simetri bozuklukları ve diğer problemler giderilir.

Eğer gerek görüldüyse implant tedavisine başvurulur. Tümüyle acısız, ağrısız ve konforlu operasyonlardan oluşan Hollywood Gülüş Tasarımı, estetik diş hekimliğinde yeni trend konumundadır.

Hollywood Smile Sonrası Diş Bakımı Nasıl Olmalı?

  • Dişlerin arayüz bakımı için, diş bakım rutinimize diş ipini dahil etmeliyiz.
  • Altı aylık periyotlarda rutin olarak diş hekimi kontrollerine gitmeliyiz.
  • Laminate porselen kaplamalar, dişin dokusuna kıyasla daha kırılgan bir yapıda olduğu için sert ve kabuklu yiyeceklerden, kalem ısırma veya tırnak yemek gibi alışkanlıklardan uzak durmalıyız.
  • Günde iki en az iki defa ve ikişer dakika dişlerimizi fırçalamalıyız.

Hollywood Smile Gülüş Tasarımı Ne Kadar Dayanır?

Eğer kişi Hollywood Smile sonrası ağız ve diş bakımına gereken özeni gösterirse laminate veya zirkonyum porselenler on yıl boyunca sorunsuz olarak kullanılabilir. Ancak bu sürenin ardından değiştirilmeleri gerekir.

Hollywood Smile Fiyatları

En çok merak edilen konulardan biri de Hollywood Smile Gülüş Tasarımı uygulamalarının maliyetidir. Fakat bu konuda herkes için geçerli bir fiyat bilgisi vermek mümkün değildir. Zira kusursuz gülüşe ulaşabilmek için her insanın ihtiyaç duyduğu işlemler aynı değildir. Kimi hastalarda implant tedavisi gerekli olurken kimi hastalar implanta ihtiyaç duymaz. Operasyonlar kişiye özgü planlandığı gibi maliyetlerde kişiye özel olarak hesaplanmaktadır. Bu konuda en doğru cevabı diş hekiminiz verecektir. Hollywood Smile Gülüş Tasarımı hakkında güncel fiyat bilgisi almak için Adana Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Dentrum ile iletişime geçebilirsiniz.

Hollywood Smile Avantajları

  • Estetik, göz alıcı, güzel ve etkileyici bir gülüşe sahip olmak.
  • Beyaz ve simetrik dişler
  • Diş etlerinizin estetik ve sağlıklı bir görünüm kazanması
  • Mevcut tüm diş ve diş eti hastalıklarından kurtulmak,
  • Ağzın doğru şekilde kapanması
  • Daha genç, öz güvenli ve enerjik bir görünüm kazanılması
  • Estetik açıdan etkileyici bir yüz hattı

Sıkça Sorulan Sorular

Hollywood Smile Öncesi Muayenede Neler Yapılır

Operasyon öncesi muayenede kişinin ağız, diş ve diş eti yapısı incelenir. İhtiyaçlar ve yapılması gerekenler tespit edilir.

Hollywood Dişi Hangi Maddeler Kullanılarak Yapılır

Hollywood Smile diş estetiğinde genellikle lamine, zirkonyum ve bonding kullanılır. Bu maddelerden hangilerinin kullanılacağına karar verirken hastanın özel koşulları dikkate alınır.

Hollywood Smile İşlemi Kaç Seanstır?

Tasarımın hazırlanması için iki veya üç seansa ihtiyaç vardır. Genel olarak tedavi süreci beş ila on gün içerisinde tamamlanır.

Hollywood Smile Sonuçları Kalıcı Mıdır?

İşlemin kalıcılık süresi kişinin dişlerine ne derece özenli bakım yaptığı ile ilgilidir. Dişlerin zarar görmesine veya renklenmesine neden olan davranışlardan uzak durulduğunda uzun yıllar boyunca kullanılabilecek kalıcı sonuçlar elde edilir.

Sosyal Medyada Paylaş

Benzer Blog Yazıları
Sanal Doktor Görüşü