Anasayfa Medya Blog Dişinize Bir Şans Verin

Dişinize Bir Şans Verin

Dişinize Bir Şans Verin

Artık sağlıklı ve estetik bir gülüşe sahip olmamanız için hiçbir neden yok. Diş hekimliği alanında yaşanan gelişmeler sayesinde implant yerleşimi öncesinde dişlerinize bir şans verebilirsiniz. İmplant uygulaması ne kadar konforlu olursa olsun; derin çürükler, diş etinin altına kadar uzanan çürükler veya daha önce kanal tedavisi uygulanmasına rağmen, kök ucunda lezyon teşhis edilmiş dişlerde direkt çekim ve implant öncesi dişinize bir şans daha vermeye ne dersiniz? Adana Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Dentrum, kanal tedavisi alanındaki gelişmelerle dişlerinize direkt çekim ve implant öncesinde bir şans daha tanıyor.

Son yıllarda kanal tedavisi uygulamalarında önemli gelişmeler yaşanıyor. Tükürükten izolasyon sağlayan rubber dam kullanımı, mikroskop kullanımı, seramik kanal dolguları, döner aletlerin kullanımı gibi imkanlarla birlikte artık çekim endikasyonu konulan dişler için bile son bir şans vermek mümkün.

Estetik diş hekimliği uygulamalarından ağız ve çene cerrahisine kadar her alanda gelişmeleri yakından takip eden, hastalarına evrensel kalitede ağız ve diş sağlığı hizmeti sunan Adana Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Dentrum ile siz de dişlerinize veda etmeden önce son bir şans tanıyabilirsiniz. Dişleriniz hakkında son kararınızı vermeden önce bize danışın.

Bizimle iletişime geçmek için tıklayabilirsiniz.

Dentrum ailesi olarak sağlıklı gülüşler dileriz.

Sosyal Medyada Paylaş

Benzer Blog Yazıları
Sanal Doktor Görüşü